dijous, 21 de maig del 2015

PER AL SANT LLUÍS QUE VOLEM

   Ja fa uns mesos que va començar aquesta aventura anomenada VOLEM SANT LLUÍS,
portada a terme per un grup de ciutadans i ciutadanes del municipi inquiets i indignats amb la manera de fer les coses dels polítics que actualment ostenten el poder. Han estat uns mesos carregats de feina i dificultats, però també d'il·lusió i ganes de canviar les coses de debò dins el nostre poble. Molts ens deien que estàvem boigs, que això era impossible, però som conscients que enfoquem la recta final amb opcions de ser decisius a la corporació que es creï després de diumenge, i que per tant això no és el final sinó el principi de quelcom que pot ser molt positiu per a Sant Lluís.
  
    No volíem acabar la campanya sense agrair als ciutadans i ciutadanes de Sant Lluís i les
seves urbanitzacions per l'alè i el suport rebuts durant aquestes setmanes, alguns traduïts en noves adhesions a la nostra formació, d'altres assistint als nostres actes i xerrades, i d'altres simplement aturant-nos pel carrer per donar-nos el vostre suport i dir-nos “ànim, que podeu, els heu de fer fora”.

   Volem agrair també a totes aquelles persones que han contribuït econòmicament a la nostra campanya, ja sigui mitjançant ingrés, en metàl·lic o bé assistint a la fideuada que vàrem organitzar dia 11 d'abril. Partíem de zero, i gràcies a aquestes aportacions hem pogut fer-nos presents durant la campanya electoral tot i comptar amb molts menys mitjans i disposar de molts menys espais (públics i privats) que la resta. Els nostres comptes actualitzats es poden consultar a la nostra plana web http://volemsantlluis.blogspot.com.es.

   També volem donar les gràcies als tres partits polítics (Esquerra de Menorca, Podem i Més per Menorca) per haver donat una passa enrere i decidir no presentar-se a aquestes eleccions municipals, tot donant suport a la nostra agrupació.

   Volem Sant Lluís es presenta els últims dies de campanya amb una llista avalada per un
procés de primàries obertes tan transparent com impecable, en el qual van participar vuitanta-set persones del municipi d'un total (en aquells moments) de 110 adherits, unes primàries històriques pel fet d'haver estat les primeres a la història del municipi, no cal dir que cap dels altres tres candidats ha sorgit d'un procés semblant, la qual cosa ja indica quins tipus de canvis volem per al nostre poble.

   Per a Volem Sant Lluís el més important són les persones: no permetrem que cap lluïser ni lluïsera es quedi sense cobrir les seves necessitats bàsiques. Volem uns comerços locals pròspers i també un urbanisme que pensi en els i les vianants, on els nens i nenes puguin jugar al carrer, un poble amable i sostenible, que doni oportunitats al desenvolupament de les energies renovables.

   Però si hi ha quelcom que conformi l'ADN, l'espina dorsal de Volem Sant Lluís, és la participació ciutadana: una participació en forma de consultes populars de temes polèmics o on es ferin diferents sensibilitats, en forma de pressupostos participatius, en forma de fer cas de veritat (i no només per poder-nos fer una foto) als consells sectorials. Les primàries celebrades dia 28 de març (o des de dia 26 si es feien online) només van ser una mostra, un aperitiu, del que volem per al nostre municipi: ni més ni menys que un Ajuntament que escolti a la ciutadania. I això no ho aconseguirem si els membres de la corporació no formen part d'aquesta ciutadania inquieta, il·lusionada i amb ganes de construir un municipi, un país i un món millors.

   Per tot això, durant els propers quatre anys ens comprometem a desenvolupar un tipus de política novedós fins ara al municipi de Sant Lluís, actuant localment però pensant globalment: pel poble i per al poble, però, sobretot, des del poble i amb el poble que volem i que estimem. Per a això, però, necessitem de la vostra confiança i el vostre vot.

 Per últim, convidam a totes les persones interessades a assistir al nostre acte de tancament de campanya, que tindrà lloc avui divendres a partir de les 18:00 hores al Pla des Rector, davant l'ajuntament.

Per què no somiar amb un Sant Lluís millor?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada